follow Catalog firme » Turism » Hoteluri » Judetul BOTOSANI
  home     Hoteluri   Judetul BOTOSANI

Hoteluri Botosani

Obtineti cel mai bun pret pentru hoteluri completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
hotel 4 stele, hotel botosani, hotel botosani (BOTOSANI, BOTOSANI)
Complexul hotelier Europa este o locatie moderna ce ofera clientilor sai 20 de camere clasificate la 4*, 3 restaurante pentru diferite evenimente din viata oricarei persoane dar sio terasa in stil mediteranean care capteaza atentia oricui prin design, unicitate si grandoare. Hotelul este gandit pentru a corespunde tuturor tipurilor de turisti intrucat ofera camere personalizate, cu amenajari interioare complete: clima, televizoare LCD, acces..
0231 *** ***Click aici!
hotel botosani, hotel 3 stele botosani (Botosani, BOTOSANI)
Situat central dar bucurandu-se de vecinatatea relaxanta a unui parc, hotel belvedere din botosani va asteapta sa-i treceti pragul. nou infiintat, hotel belvedere se bucura de prestanta cladirii in care functioneaza, una dintre cele mai vechi si mai frumoase cladiri din botosani. va asteptam intr-o atmosfera clasica, data de frumusetea cladirii si atentia la detalii, dar si moderna in acelasi timp, datorata dotarilor..
0231 *** ***Click aici!
hoteluri botosani (Botosani, BOTOSANI)
Pensiune 2 margarete, restaurant + hotel, preturi incepand cu 25 lei / persoana. societatea cooperativa de consum botosani ofera urmatoarele servicii: comert cu amanuntul, magazinele hermes si mirror, tamplarie, mobilier pentru birouri si magazine mobile, alimentatie publica, turism, motel stejarul, organizari mese festive (nunti, cumetrii, evenimente). unitatile sunt situate in municipiul botosani si pe teritoriul comunei m eminescu...
0745 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie